Home About Tips Info Recipes Quotes

Menu Makan Malam


Assalamualaikum


Ni laa menu makan malam hari ni
nyumnyum
Macam beli KFC kn . . ekeke



tahap kemalasan melampau
tisu pun aku tak buang -__-



Buat sendiri lagi best
Boleh amik cheese banyak-banyak
Kalau KFC punya sikit je . .


26 comments:

  1. tak tahan pulak tengok =) ni fav sy ni..ada jual ke cheese mcm kfc?? bkn cheese dia ada cmpuran special?? xleh tgok lama2..terliur :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. @fais : ehehe . . bestkan . . nyumnyum . . ada jual kat kedai serbuk dia just campur air je . . Jalapeno ke apatah namanya :D

      Delete
    2. nnti ajar mcm mn nk bt =) nk suh adik tlong bt kn..jimat dh duit..boleh mkan byak2 :D

      Delete
    3. @fais : miahahaha . . insya'allah kalau ada kerajinan dalam diri . . ekeke . .

      Delete
  2. waa,, best tuh..ajar cara nk buat...x reti..buat laa entri ni..hehe..let me know then.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @budak_baik : hee . . insya'allah nanti buat entry :D

      Delete
  3. sedapnya cheese..terliur pulak anna nengoknyaaa...

    ReplyDelete
  4. wahhhh dapnyeeee ! ajar lah camne nak wat cheese uh ? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Nur Azwa Edora : saya just beli serbuk je . . pastu letak air jadi laa . . hee

      Delete
    2. nak beli mana serbuknya dear? tak pernah jumpa! haha xD

      Delete
    3. @Azwa : kat tesco, gaint, mydin, ada kot ? saya beli kat hypermaket kat umah ni je . . hee . .lain-lain tempt jd lain laa kot kn ?

      Delete
  5. Replies
    1. @Syamsul Anuar : Miahahahaha ! makan tisu pun boleh laa :D

      Delete
  6. sedapnya ada cheese lagi tu ... nak jugakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. @cik yuyu : haah sedap sangat . . tp tak ley mkn byk sgt . . masin tkut nt drh tinggi . . ekeke . .

      Delete
    2. ala sekali sekala ape slahnye ... hihi

      Delete
  7. oh my feveret ni wedges tu..terliur tgk..jelessss >.<

    ReplyDelete
  8. pernah gak buat sendiri jer sos tu, ada jual kan? puas hati leh letak byk2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @CN : haah ad jual serbuk tuu . . Just bancuh ngan air je :) btul tuu puas hati sgt boleh mkn byk2 . . Beli pack mcm ni untung sbb byk . . beli kat KFC mahal pastu sikit pulak . .

      Delete
  9. da lama xmakan kfc....first time singgah nie....salam perkenalan ye

    ReplyDelete
  10. lama tak makan cheesy wedges kat kfc.. hari tu ada jugak org datang jual serbuk cheese tu kat opis Kak Ros, tapi, nak membuat kat rumah tu macam malas. sebab tak ada yg nak makan nanti..

    ReplyDelete