Home About Tips Info Recipes Quotes

Happy Birthday Kak Long


Assalamualaikum



30 August,

Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to Lia,
Happy birthday,
Happy happy birthday,
Happy birthday to youu . . .


Selamat Hari Jadi yang ke-23 dear sis . .
May Allah bless you . .
Walaupun masa kecik-kecik selalu gado tarik rambut
Masa besar-besar pulak gado bertekak
Walaupun kau suka buli aku -___-
Kau laa satu-satunya kakak yang aku ada

Bila kau dah kerja ni
Jangan lupa balas jasa ma abah
Jangan lupa jugak kat adik dua orang ni
Jangan lupa belanja bila dapat gaji nanti !!

Harap kau matured sikit pasni
Jangan tengok kartun banyak sangat . . HAHA
Last but not least, aku sayang kau !
Muahmuahmuah !
AHAHA^^




Lambat sikit ucap sebab off to KL . . Btw, Selamat Hari Merdeka yang ke-56 . . Nape laa akak aku lahir awal sehari . . kekeke . . Al-fatihah jugak untuk arwah mak saudara aku yang meninggal pada 31 August 2008 akibat kanser hati . . Semoga ditempatkan di kalangan orang-orang beriman . . Amin amin amin !





p/s : Goodbye August, hello september ! Please be awesome okehhh ??!!!

19 comments:

  1. selamat hari lahir juga =) smoga bhagia selalu..inshaa'Allah pasti dia xkn lupa..fmily sndri kan..Al-fatihah utk mak sdara awak..smoga rohnya tenang disana..Smoga hari2 mndatang lebih baik bt awak ^^

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to kak long..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah SWT..aminnn

    ReplyDelete
  3. happy birthday kaklong..semoga panjang umur dan murah rezeki :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir buat akak awak.. sebaya pulak tu..hehe
    al-fatihah buat yg telah pergi.

    ReplyDelete
  5. Happy birthday , moga panjang umur murah rezeki :)

    ReplyDelete
  6. Happy birthday to kak long..bila sambut besday ngn adek beradek mmg best..

    ReplyDelete
  7. @S.K.A : hee terima kasih fais . . Insya'allah dia tak lupa . . hee . .

    @Azhafizah : Amin . . terima kasih :)

    @Cik Mun : Amin . . Terima kasih :)

    @Amanina : eh sebaya ye . . hee . . Al-fatihah :)

    @Alia Azmi : Terima kasih :)

    @Hafiza AizZawa : Terima kasih . . Tak sambut pun sebab bz sgt waktu g KL aritu . . Nanti lepas dia grad kot baru sambut . . hee

    ReplyDelete
  8. Happy belated bufday buat kakak...

    Gambar memula tu kek ke coklat sahaja, berkenn pulak tengok...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @JunAina : terima kasih :) kek tapi letak coklet . . boleh buat sendiri . . Simple je . . Tak payah nak letak krim utk hiasan bagai . . Susah . . hee

      Delete
  9. hepy birthday kat kakak tau..nampak nice la kitkat kat atas tu..hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. @akmal : hee thnxx :) mmg nice sgt kek tuu :D

      Delete
  10. wake me up when september end.. okeh..hehehe ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha . . lamanya nak tido . . okee laa . . i will :p

      Delete
  11. sedapnye kek tu kit kat lak tu ... lapar2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Yuyu : Cik Yuyu try laa buat . . Nanti boleh kita ikut resepi Chef . . hehe

      Delete
  12. hahaha... sempat lagi tu mengata kakak dia.. hahaha.. sistership is awesome :)

    ReplyDelete
  13. happy belated birthdat to her.. sedap kek tu.. nak jugakk... kit kat :)

    ReplyDelete